Hotate – Tobiko
Maki Sushi Hotate – Tobiko je rolka rýže obalená v řase Nori a jako náplň se zde používají mušle sv.Jakuba a kaviár z létajících ryb.Unagi
Maki Sushi Unagi je sushi plněné sladkovodním úhořem.Tekka
Maki Sushi Tekka je sushi plněné syrovým tuňákem.Amaebi
Maki Sushi Amaebi je sushi plněné sladkovodní krevetou.Tako – tobiko
Maki Sushi Tako – tobiko je sushi plněné chobotnicí a kaviárem z létajících ryb.Saba
Maki Sushi Saba je sushi plněné makrelou.V nabídce sushi Maki dále naleznete například sushi plněné lososem (Sake), máslovou rybou (Butterfish), tolapii (Tai), sardinkami s jarní cibulkou (Iwashi), treskou (Kisu), vařenou shitake houbou (Shitake), avokádem (Avocado), uzeným tofu (Tofu), tyčinkou z kraba (Surimi), okurkou (Kappa), vaječnou omeletou (Tamago), nakládanou ředkví (Oshinko) nebo třeba plněné chřestem (Asupara).
Tyjo, tyhle krásné fotky mi připomněly nejlepší sushi, jaké jsem v životě měla. Bylo to v takové obyčejné Asijské restauraci v Mladé Boleslavi. Procházeli jsme tam tudy totiž při několikadenní tůře a pěkně nás tlačily boty a tak jsme si chtěli na chvíli odpočinout a dát si něco jiného, než chleba s paštikou, co jsme měli v batohu! :D
OdpovědětVymazatKéž bych tenhle návod našla dřív než jsem si nedávno objednala sushi v restauraci. Neměla jsem ho samozřejmě poprvé, ale poprvé jsem si ho dávala ve speciální sushi restauraci a byla jsem za barbara. Taky jsem se potom divila co mi přistálo na talíři, protože jsem vybírala rychle a byla zmatená. To je tak když moje nejčastěji konzumované sushi je ve slevě z lidlu :D
OdpovědětVymazat